ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Τσίπρα στον Καλογιάννη

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα το εκλογικό κέντρο του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου Λάρισας Απόστολου Καλογιάννη.

Επίσκεψη Τσίπρα στον Καλογιάννη Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός της παρουσίας τέτοιων ανεξάρτητων και αμιγώς αυτοδιοικητικών συνδυασμών, που ενώνουν ανθρώπους των κινημάτων, των συλλογικοτήτων και ανεξάρτητων, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία του πολιτικού κατακερματισμού.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να μην επιλέξουν την οδό της αποχής, η οποία ευνοεί μόνο αυτούς που έχουν την ευθύνη για την τωρινή κατάσταση, ενώ ανέφερε ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους εμπνέουν κι όχι από κάποιους που θα εκτελούν τις εντολές των δύο μεγάλων κομμάτων.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι «είναι δύσκολα τα χρόνια που έρχονται και θεωρούμε πως δεν πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τα πεζοδρόμια ή τις πλατείες αλλά κυρίως πως θα υπερασπίσουμε τους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση και τα μέτρα.

Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το κλίμα είναι καλό στην πόλη και ακόμα και μια τάση αποχής που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα αλλάζει τις τελευταίες μέρες και φαίνεται πως οι πολίτες θα εκφράσουν την αντίθεση και την οργή τους για την κατάσταση αυτή στην κάλπη».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ