ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή απάντηση του Νομάρχη Λάρισας στον Μαγκριώτη

Που πήγαν τα λεφτά για τις ζημιές λόγω Τεμπών κ. Μαγκριώτη; Την ερώτηση αυτή απευθύνει ο νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός προς τον υφυπ. Υποδομών κ. Ι. Μαγκριώτη σε απάντηση των χθεσινών δηλώσεων του υφυπουργού.

Σκληρή απάντηση του νομάρχη στον Μαγκριώτη Μετά τη χτεσινή απάντηση του υφυπ. Υποδομών κ. Ι. Μαγκριώτη,  θα πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι διότι δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι κάποιος που ασκεί καθήκοντα υφυπουργού σε ένα νευραλγικό Υπουργείο μπορεί να μιλάει τόσο ανεύθυνα.

Ο άνθρωπος που τάζει εδώ και μήνες μείωση της τιμής των διοδίων (λες και δεν ήταν και αυτός που ψήφισε τη σύμβαση), ο άνθρωπος που με τον κ. Ρέππα εξαπάτησαν το νομό, τάζοντας χρήματα για την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων μας που καταστράφηκαν λόγω κλεισίματος των Τεμπών, βγήκε χτες και είπε ότι δόθηκαν 6,9 εκατ. ευρώ για επισκευές και πως θα δοθούν άλλα 2 εκατ. άμεσα.

Προφανώς όλοι εδώ στη Νομαρχία Λάρισας και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο έχουμε …τρελαθεί που εγκρίναμε πρόσφατα σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για να «μπαλώσουμε» μερικές μόνο από τις ζημιές  που υπέστη το οδικό δίκτυο του νομού που  καταστράφηκε λόγω των Τεμπών και μάλιστα κόβοντας το ποσό αυτό από άλλα έργα του νομού.

Τον ρωτάμε ευθέως: Που πήγαν τα λεφτά για τις επισκευές κ. Μαγκριώτη; Ποιες επισκευές έγιναν και σε ποιους δρόμους με αυτά τα λεφτά;

Αλλά φυσικά λεφτά για επισκευές δεν δόθηκαν παρά μόνο στα…χαρτιά. Αν δίνονταν θα το είχε κάνει σημαία ο κ. Μαγκριώτης
Πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Θλίβομαι ειλικρινά ως Νομάρχης αλλά και ως Λαρισαίος πολίτης για την
ανακολουθία της Κυβέρνησης και τα συνειδητά ψεύδη του κ. Μαγκριώτη.

Θα περιμέναμε σε περιόδους που είναι ανάγκη για τη χώρα όλοι να σοβαρευτούμε, ο υφυπουργός να είναι πιο υπεύθυνος.
 Αλλά τι να πει κανείς όταν ρωτάς έναν υφυπουργό   για τα Τέμπη και αυτός   μας απαντά τι έγινε με την…υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης! Ο λαός του νομού μας ας κρίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ