ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Νύχτα ¨Αγίου Βαρθολομαίου¨ στη Λάρισα



Το κέντρο της Λάρισας μοιάζει με "βομβαρδισμένο" τοπίο. Πρωτοφανή επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα και στην πόλη μας κατά τη διάρκεια της πορείας που έγινε για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό Φρουρό το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια.










Τουλάχιστον δώδεκα τράπεζες και πανω από είκοσι πέντε καταστήματα έγιναν γυαλιά-καρφιά ενώ μερικές από αυτές τις τράπεζες τυλίχτηκαν και στις φλόγες.





Η οργή του κόσμου ξεχείλησε μετά το θάνατο του νεαρού και ξεχύθηκε στους δρόμους. Όπως γίνεται όμως συνήθως αυτό έγινε αφορμή για βανδαλισμούς και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το κέντρο της πόλης μοιάζει με εμπόλεμη περιοχή.Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος με χρήση δεκάδων δακρυγόνων κάνοντας την ατμόσφαιρα στο κέντρο αποπνικτική. Η πορεία κατευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης εκεί όπου υπάρχουν σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις.



Τέλος έχουν γίνει και αρκετές συλλήψεις ενώ μέχρι και αυτή την ώρα, 23:30, οι συμπλοκές συνεχίζονται σε τουλάχιστον τρία σημεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ