ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Ένταση στην πορεία αλληλεγύης στη Λάρισα

Ένταση με δακρυγόνα και κροτίδες συνόδευσε την πορεία που έγινε σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα στο πλαίσιο εκδήλωσης συμπαράστασης στους 25 συλληφθέντες των επεισοδίων της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς και στους 4 εξ αυτών οι οποίοι προφυλακίστηκαν.
Στην πλατεία Ταχυδρομείου συγκεντρώθηκαν περίπου 300-400 άτομα, φοιτητές, μαθητές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αριστερών οργανώσεων, αλλά και ένα γκρουπ αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Εκεί είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.
Στη θέα των αντιεξουσιαστών που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, οι αστυνομικοί έριξαν μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης. Ακολούθησε ένταση, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, τα ΜΑΤ άρχισαν να ακολουθούν την πορεία σε όλο το μήκος της οδού Αλ. Παπαναστασίου και μέχρι την κεντρική πλατεία, με τους νεαρούς να πετάνε πέτρες, κροτίδες και κάδους απορριμμάτων και τους αστυνομικούς να απαντούν με ένα - δύο δακρυγόνα.
Οι αψιμαχίες δεν πήραν άλλες διαστάσεις, καθώς όλα αυτά γίνονταν ανάμεσα σε πλήθος κόσμου στην αγορά της Λάρισας.
Την ίδια ώρα, Κύπριοι σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία, ζητώντας την αποφυλάκιση των δύο σπουδαστών που συν τοις άλλοις κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ