ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Το γυμνό πάρτι του Σίλβιο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία και διεθνώς η δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών από πάρτι στη βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ισπανική εφημερίδα "Εl Pais", δείχνουν γυμνά μοντέλα και έναν γυμνό άνδρα να περνάνε όμορφες στιγμές, ως φιλοξενούμενοι του "Καβαλιέρε".


Ο Μπερλουσκόνι, απείλησε με μηνύσεις την εφημερίδα χαρακτηρίζοντας τη δημοσίευση, ως εισβολή στην προσωπική του ζωή. Οι φωτογραφίες, η δημοσίευση των οποίων έχει απαγορευθεί στην Ιταλία, τραβήχτηκαν έξω από την βίλα του ιταλού πρωθυπουργού στη Σαρδηνία, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι προς τιμήν τσεχικής αντιπροσωπείας(μοντέλων;).


Πρόκειται για ένα ακόμα χτύπημα στην εικόνα του Μπερλουσκόνι, ο οποίος κατηγορείται επίσης για χρήση κρατικών αεροσκαφών ώστε να μεταφέρει μοντέλα και τραγουδίστριες στα πολυτελή σπίτια του, ενώ πρόσφατα η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο μετά τις φήμες για σχέση του "Καβαλιέρε" με την ανήλικη(πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 18) Λετίτσια Νοέμι, η οποία όπως έχει δηλώσει τον φωνάζει "Μπαμπάκα".


Η "Εl Pais" δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες του φωτογράφου Antonello Zappadu, σε δύο από τις οποίες διακρίνεται ο Μπερλουσκόνι, σε άλλη βλέπουμε δύο γυμνόστηθες καλλίγραμες φίλες του Σίλβιο, ενώ σε μια ακόμα βλέπουμε έναν ολόγυμνο άνδρα. Τα πρόσωπα εκτός του Μπερλουσκόνι, έχουν αλλοιωθεί από τον φωτογράφο. Η "El Pais" τονίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο το αν ο γυμνός άνδρας είναι ο... πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας κ. Μίρεκ Τοπόλανεκ.


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε βρεθεί σε δύσκολη σχέση δίνοντας εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Λετίτσια Νοέμι (ο ίδιος κάνει λόγο για "φιλία"), ενώ για τις φωτογραφίες, οι οποίες απαγορεύθηκαν στην Ιταλία είχε δηλώσει ότι πρόκειται για "αθώες καθημερινές φωτογραφίες, στις οποίες δεν υπάρχει τίποτα σκανδαλώδες". Ο λόγος του συμβόλαιο.


Ακολουθούν οι πικάντικες φωτογραφίες που δημοσίευσε η El Pais.









(Πηγές: BBC, El Pais)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ