ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Πράσινες «κλήσεις» σε όσους παρκάρουν παράνομα

Με σιωπηρή διαμαρτυρία στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και διανομή ενημερωτικού υλικού, αλλά και... «κλήσεων συνείδησης» στους παράνομα σταθμευμένους οδηγούς, υποδέχονται την Ημέρα του Περιβάλλοντος τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας (ΟΙΚΙΠΑ) και της Πανελλήνιας Ενωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (ΠΕΕΚΠΕ)-παράρτημα Δυτ. Ελλάδας.

Η «κλήση συνείδησης» που «κόβουν» τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας

Η «κλήση συνείδησης» που «κόβουν» τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας Οπως έγινε γνωστό, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δρώμενο-σιωπηρή διαμαρτυρία στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, με θέμα τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης και αίτημα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη και την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών.

«Στη συνέχεια, όλοι μαζί θα μεταβούμε στην πλατεία Γεωργίου όπου θα στηθεί πανό και θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού. Παράλληλα, θα γίνει εξόρμηση στο κέντρο της πόλης όπου θα γίνεται τοποθέτηση "κλήσεων" στους οδηγούς που σταθμεύουν παράνομα και κυρίως σ' αυτούς που εμποδίζουν τη διάβαση των πεζών. Το πρόστιμο που επιβάλλουν οι "κλήσεις" είναι η "κοινωνική αγανάκτηση", ελπίζοντας μ' αυτό τον τρόπο να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι χρήστες του Ι.Χ. στην πόλη», δήλωσε στην «Ε» ο βιολόγος Θωμάς Κουτρούμπας, μέλος της ΟΙΚΙΠΑ.

Τα μέλη των δύο οργανώσεων καλούν τους Πατρινούς όχι μόνο να πάρουν μέρος στην πρωτότυπη αυτή συγκέντρωσή τους, αλλά να πάρουν και «κλήσεις» προκειμένου να τις διακινήσουν οι ίδιοι στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ