ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και μετά… έφυγε σαν κύριος!

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και μετά… έφυγε σαν κύριος!



Πρωτοφανή τροπή έχει πάρει η υπόθεση του 42χρονου που επιχείρησε να δολοφονήσει την πεθερά του στο Μικρό Κεφαλόβρυσου στα Τρίκαλα, αφού λίγη ώρα μετά την παράδοσή του απέδρασε μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα όπου εκρατείτο.

Ο δράστης αφού παραδόθηκε στην Αστυνομία, ζήτησε να μιλήσει κατ ιδίαν με τον δικηγόρο του, παρουσία και του διοικητή του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων. Τότε, πριν προλάβει κάποιος να τον συγκρατήσει, άνοιξε το παράθυρο πήδηξε έξω και… εξαφανίστηκε πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει.

Κύκλοι της τοπικής Αστυνομίας, παραδέχονται ότι έγινε λανθασμένη εκτίμηση των προθέσεων του κρατούμενου, επειδή είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως και ουδείς φαντάστηκε ότι θα άλλαζε γνώμη μέσα σε λίγη ώρα.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι δήλωνε πως ο δράστης είχε παραδοθεί από τις 11 το πρωί, και βρισκόταν σε αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθετε, λίγες ώρες αργότερα έκανε στροφή 180ο και ισχυριζόταν ότι ο δράστης… ουδέποτε είχε παραδοθεί.

Το περίεργο αυτό γεγονός κατήγγειλε η ηλεκτρονική εφημερίδα trikalanews.gr, η οποία μιλάει για τρομερό πλήγμα που δέχθηκε η τοπική Αστυνομία, η οποία αναζητά εκ νέου τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ