ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αστυνομικός της Κυψέλης

Την τελευταία του πνοή άφησε, σήμερα, ο αστυνομικός Σπύρος Θεοδώρου της ομάδας «Δ», ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό από τις 3 Απριλίου, όταν είχε δεχτεί στο κεφάλι τα πυρά από άγνωστο δράστη στην Κυψέλη. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο αναπληρωτής υφυπουργός Εσωτερικών, Χ. Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στους οικείους του.

Νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό

Νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό Το επεισόδιο είχε γίνει στις 3 Απριλίου, στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Σκόκου, όταν δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία με μοτοσυκλέτα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ύποπτο άτομο δέχτηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο συνεργό του, ο οποίος τους επιτέθηκε αιφνιδιαστικά.

Στο περιστατικό είχε υπάρξει εμπλοκή μιας γυναίκας, η οποία με την παρέμβασή της εμπόδισε τον έλεγχο των αστυνομικών, με αποτέλεσμα οι δράστες να επωφεληθούν και να τους πλήξουν.

Οι δράστες μετά την επίθεση αφαίρεσαν τα όπλα και τα κινητά τηλέφωνα των δύο αστυνομικών και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ