ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ο "ΟΛΥΜΠΟΣ" ψηφίζει… Όλυμπο

Η Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια ψηφοφορία μέσα από την οποία θα αναδειχθούν τα «Νέα 7 θαύματα της Φύσης». Οι συσκευασίες όλων των μπουκαλιών της εταιρείας είναι «ντυμένες» ώστε να προτρέπουν όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν τον ΟΛΥΜΠΟ

Ο
ως ένα από τα καλύτερα μνημεία του κόσμου.
Μέχρι σήμερα, το βουνό των Θεών βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Βουνών και Ηφαιστείων» αφού τον ξεπερνά μόνο το όρος Yu Shan της Κίνας.
Η ψηφοφορία για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού λήγει στις 7 Ιουλίου του 2009 με την ανάδειξη των 77 πρώτων σε ψήφους μνημείων της φύσης. Από αυτά η επιτροπή που διεξάγει το διαγωνισμό θα επιλέξει τα 21 τα οποία θα ανακοινώσει στις 21 Ιουλίου του 2009 και τα οποία θα τεθούν εκ νέου σε ψηφοφορία κατά τα έτη 2010 και 2011. Στα μέσα του 2011 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και θα ανακοινωθούν τα 7 θαύματα της φύσης όπως θα τα έχουν επιλέξει πολίτες από όλο τον κόσμο .
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.new7wonders.com/nature/en όπου παράλληλα μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη του διαγωνισμού.
Οι Θεοί θα κάνουν ότι μπορούν, αλλά ας βοηθήσουμε κι εμείς ψηφίζοντας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ