ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

1,5 εκ. ευρώ για το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας


alt

Με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, αρμόδια και για τη διαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ για τον Πολιτισμό, συναντήθηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Έξαρχος.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Έξαρχος ενημερώθηκε από την κ. Μενδώνη για την πορεία του έργου της Συντήρησης-Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, οι εργασίες του οποίου όπως είναι γνωστό εκτελούνται ύστερα από την διάθεση ποσού 1,5 εκατ. ευρώ με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Η κ. Μενδώνη επισήμανε στον κ. Έξαρχο ότι εγκρίθηκαν και νέες μελέτες από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η διαδικασία της διάθεσης επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου».
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Έξαρχος δήλωσε: «Η συνέχιση των εργασιών της Συντήρησης-Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής.
Με την πρόοδο των μελετών και την έγκριση επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ θα προχωρήσουν πρόσθετες εργασίες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ