ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έρχονται ως τουρίστες για να εγχειριστούν!

Αλβανοί τουρίστες «μαϊμού», εμφανίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλία, που στόχο τους δεν έχουν να κάνουν τουρισμό, αλλά εγχειρήσεις στα Νοσοκομεία της, με τον μεγαλύτερο όγκο αυτών να προτιμά τα Νοσοκομεία της Λάρισας.

Αυτό καταγγέλλει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το εν λόγω φαινόμενο καταγγέλθηκε στον ίδιο από γιατρούς και προσωπικό των δύο Νοσοκομείων της Λάρισας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν, κατά δεκάδες συρρέουν οι Αλβανοί, που δηλώνουν τουρίστες στη χώρα μας και εμφανίζονται στα τμήματα επειγόντων περιστατικών με σοβαρά προβλήματα υγείας, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.

Ως εκ τούτου περιθάλπονται και εγχειρίζονται, μόνο που τα έξοδα περίθαλψής τους, ποτέ δεν καλύπτονται από την Αλβανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, όπως προ- βλέπεται σε περιπτώσεις τουριστών, καθώς σύμφωνα με τον κ. Ροντούλη, η Αλβανική πρεσβεία αρνείται να αποστείλει όπως θα έπρεπε εκπρόσωπό της για να βεβαιώσει τα περιστατικά προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδά τους από το Αλβανικό κράτος.
Ο κ. Ροντούλης, τονίζει ότι τα προβλήματα υγείας ή περιστατικά άμεσης αντιμετώπισης, που εμφανίζουν οι Αλβανοί τουρίστες, που φτάνουν στα Νοσοκομεία, αφορούν περιτονίτιδες, τοκετούς κ.α.
«Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, που οι δαπάνες στην υγεία περικόπτονται στο 50%, δεν μπορεί ο Έλληνας να πληρώνει...», δηλώνει ο κ. Ροντούλης, καταγγέλλοντας τόσο το διοικητή της ΥΠΕ κ. Π. Τομάρα, αλλά και τον διοικητή των Νοσοκομείων της Λάρισας κ. Σκυλλάκο και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Κ. Καραμπάτσα, καλώντας τους να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου των τουριστών -ασθενών εκ Αλβανίας. Όπως υποστηρίζει ο κ. Ροντούλης το θέμα είναι γνωστό, στις διοικήσεις των Νοσοκομείων.
Εφ. Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ