ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δύο αδέρφια λήστεψαν διανομέα φαγητού


alt
Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η ληστεία που έγινε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στη Λάρισα σε βάρος ενός 21χρονου διανομέα φαγητού.
Έτσι, συνελήφθησαν δύο άνδρες 33 και 30 ετών αντίστοιχα για ληστεία.
Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «οι δύο συλληφθέντες την Παρασκευή (02-03-2012) το βράδυ στη Λάρισα, απείλησαν με μαχαίρι και ξύλο 21χρονο διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αστυνομικές έρευνες και αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 03-03-2012, οι δράστες της ανωτέρω ληστείας, δύο αδέλφια ηλικίας 33 και 30 ετών αντίστοιχα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες βραδινές ώρες της 28-02-2012 στη Λάρισα, είχαν επίσης αποπειραθεί με την ίδια μέθοδο, να ληστέψουν 30χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας, διανομέα φαγητού, πλην όμως για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς τους δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθόσον ό παθών αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».
Πηγή: Thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ