ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σ.Μπάστα: Παράτησε τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας!


Πώς το τραγουδούσε η Λίτσα Διαμάντη; Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δε νοικοκυρεύομαι. Ή όπως έλεγε κάποτε και η Δέσποινα Βανδή: «Α πα πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα». Ε, με σημαία της αυτά τα δύο άσματα και το νυφικό, η Σάσα η Μπάστα ...παράτησε σύξυλο τον γαμπρό κι έκανε μία ελληνική θεαματική version της ταινίας: «Η νύφη το σκασε».

Διαδοχικά τα σόκια σε αυτό το κείμενο και από πού να τα πάρουμε και πού να τα αφήσουμε.
Η Σάσα Μπάστα παράτησε τον γαμπρό σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μπάστα ετοιμαζόταν για γάμο! Σοκ(ι) και δέος, τι να λέμε. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην «Πρωινή Μελέτη», είχε αρραβωνιαστεί και μάλιστα ετοιμαζόταν για τον γάμο, έχοντας ράψει ακόμη και το νυφικό!

Αλλά, όπως είπε, το σέξι girl μόλις μπήκε η βέρα στο αριστερό, ένιωσε ότι άλλαξαν όλα. Σκέψου να έμπαινε και στο δεξί... «Υπήρξε κτητικότατα. "Είσαι δικιά μου, τέλος. Δεν ανήκω σε κανένα και δεν μου ανήκει και κανένας" λέει στην εκπομπή κι εξηγεί το λόγο που τα βρόντηξε λίγο πριν τον γάμο.

Ο γαμβρός, βλέπεις, έκανε το λάθος να θεωρεί ότι η Σάσα η Μπάστα είναι δικιά του, την είδε κτητικά και για τιμωρία έμεινε με την... ανθοδέσμη στο χέρι:! Η ιστορία αυτή συνέβη πριν λίγους μήνες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επειδή η ίδια δεν θέλει πλέον τα προσωπικά της να γίνονται δημόσιο θέμα συζήτησης.

Πάντως, άμα σε νοιάζει (που σε νοιάζει) αυτή την περίοδο η Σάσα είναι in love, δεν σχεδιάζει να παντρευτεί (αυτό μας έλειπε) και δεν θέλει να πει περισσότερα....


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ