ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς φυσικού αερίου (24/02/2009)

Καθημερινές και έντονες είναι οι αντιδράσεις πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων για τις αυξημένες τιμές στους λογαριασμούς οικιακής χρήσης φυσικού αερίου. Με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Π.Ε. Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ κ. Αντ. Οικονόμου ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τις παράνομες, όπως χαρακτηρίζει τις αυξήσεις και την επιστροφή χρημάτων στους καταναλωτές.
Επίσης, το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών θέτουν με ερωτήσεις τους στην Βουλή οι Θεσσαλοί βουλευτές του ΚΚΕ κ.κ. Σκυλλάκος, Γκατζής και Καταρτζής και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αστ. Ροντούλης. Ανακοίνωσή για το θεμα εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, χαρακτηρίζοντας τις αυξήσεις ληστεία σε βάρος το λαού .

Σκληρές δηλώσεις Λ. Κατσαρού για τους αυξημένους λογαριασμούς του φυσικού αερίου

"Η συμπεριφορά της ΕΠΑ Θεσσαλίας στο θέμα των τιμών του φυσικού αερίου είναι προκλητική. Θυμίζει συμπεριφορά πειρατή. Οφείλουν να απολογηθούν δημόσια στην κοινωνία και να μας εξηγήσουν σοβαρά πώς γίνεται οι τιμές πετρελαίου να καταρρέουν και οι δικοί τους λογαριασμοί να εκτινάσσονται στα ύψη". Την παραπάνω σκληρή δήλωση έκανε ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός, σχετικά με τις μαζικές διαμαρτυρίες κατοίκων για υπερβολικά αυξημένες τιμές στα τιμολόγια του φυσικού αερίου. Επίσης, την Παρασκευή, η Νομαρχία Λάρισας έστειλε επιστολή στους υπουργούς Οικονομίας κ. Παπαθανασίου και Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη με την οποία τους ενημέρωνε για την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ