ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε στον αέρα


Κατηγορούμενος για άσκοπο πυροβολισμό οδηγήθηκε την Τρίτη (10/2) στον εισαγγελέα 21χρονος αστυφύλακας, ο οποίος πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο στον αέρα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του με πολίτες, ενώ δεν ήταν καν σε υπηρεσία.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο αστυφύλακας που υπηρετεί στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στις 2.10 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισίας, στα φανάρια έξω από το ξενοδοχείο President στους Αμπελοκήπους. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο αστυφύλακας, κινείτο με το αυτοκίνητο του επί της Κηφισίας, όταν ΙΧ τον προσπέρασε ξυστά και του έσπασε τον καθρέφτη.
Όταν τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στο φανάρι, ο αστυνομικός ζήτησε το λόγο στους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα. Όπως αναφέρει ο ίδιος, εκείνοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, εξ’ ου και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Οι τρεις πολίτες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν, ενώ ο αστυφύλακας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για άσκοπο πυροβολισμό.

Αναδημοσίευση από: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ