ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Πτώση αεροπλάνου πάνω σε σπίτι


Αεροσκάφος 50 θέσεων της εταιρείας Continental συνετρίβη πάνω σε σπίτι στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με την αστυνομία και τοπικού αξιωματούχους, και οι 48 επιβαίνοντες (44 επιβάτες και 4 άτομα πλήρωμα) είναι νεκροί, καθώς και ένας άνθρωπος που βρισκόταν στο έδαφος. Τουλάχιστον 12 σπίτια εκκενώθηκαν και πέντε κάτοικοι της περιοχής Κλάρενς, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Το μικρό αεροσκάφος πραγματοποιούσε δρομολόγιο από το Νιούαρκ, στο Νιου Τζέρσεϊ, προς το Μπάφαλο.
Επί τόπου έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία, αλλά και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν να κατασβήσουν τη φωτιά. Κάποιοι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το αεροπλάνο να πέφτει πάνω στα σπίτια, ενώ άλλοι είπαν πως νόμιζαν ότι έγινε σεισμός.
Η πτήση με αριθμό 3407, της Continental Airlines, θυγατρικής της Colgan Air, λέγεται ότι είχε καθυστέρηση και πλησίαζε στον τελικό της προοορισμό δύο ώρες μετά το προγραμματισμένο. Το αεροσκάφος κατέπεσε 8 χιλίομετρα πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ