ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

23 Μαΐου κρίνεται η τύχη των Μεσογειακών


Η οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα είναι φυσικό να έχει «χτυπήσει» και τον αθλητισμό και συγκεκριμένα διοργανώσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας και μια εξ αυτών είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε Βόλο και Λάρισα.
Στο πλαίσιο των οικονομικών συγκυριών η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα νέο προϋπολογισμό για εξορθολογισμό των Αγώνων(σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι μειώσεις είναι πάνω από 50%) ενώ υπήρξαν και άλλες αλλαγές.
Έστειλε λοιπόν νέους φακέλους στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων η οποία στις 23 Μαΐου σε συνεδρίαση στη Βαλέτα της Μάλτας θα αποφασίσει αν δέχεται το νέο ουσιαστικά «φάκελο» η όχι. Αν δεχτεί οι Αγώνες θα γίνουν κανονικά ενώ αν δεν τους δεχθούν η ΔΕΜΑ μπορεί να τους αναθέσει σε άλλη πόλη.
Από την άλλη πλευρά η Λάρισα και ο Βόλο σε καμία περίπτωση δεν προβλέπεται από τη σύμβαση ότι μπορούν να δώσουν πίσω τους Αγώνες αλλά αντίθετα η ΔΕΜΑ μπορεί να τους ανακαλέσει από μόνη της.
Την Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων την Κυριακή θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος κ. Κολέτσος , η διευθύνουσα σύμβουλος Φανή Κουτρουμπά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος και ο δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης.
Εξαιτίας της συνεδρίασης αυτής η ΟΕΜΑ 2013 αν και προκήρυξε θέσεις δεν έχει προχωρήσει σε πρόσληψη προσωπικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ