ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εξυπηρέτηση… ευρωπαϊκού επιπέδου

Τη δυνατότητα να κάνουν οι πολίτες της Λάρισας τις συναλλαγές τους με το δημόσιο χωρίς το άγχος να κατέβουν στο κέντρο της πόλης και με άνετο δωρεάν πάρκινγκ, προσφέρει πλέον η νομαρχία Λάρισας.

Εξυπηρέτηση… ευρωπαϊκού επιπέδου Ήδη τέθηκε σε λειτουργία το νέο, (δεύτερο) ΚΕΠ στην καρδιά της Φιλιππούπολης – Νέαπολης και στους 4 πρώτους μήνες της λειτουργίας του εξυπηρέτησε πάνω από 9000 πολίτες! Αριθμός εντυπωσιακός, που δείχνει πόσο ανάγκη έχει σήμερα η Λάρισα τέτοιες αποκεντρωμένες Υπηρεσίες οι οποίες και τον πολίτη εξυπηρετούν και το κέντρο της πόλης απαλλάσσουν από τον κυκλοφοριακό φόρτο.

«Η πόλη έχει ανάγκη πλέον από τέτοιες αποκεντρωμένες  Υπηρεσίες», δήλωσε ο νομάρχης κ. Λουκάς Κατσαρός, τονίζοντας ότι «πλέον αυτό το μοντέλο θα πρέπει συνεχώς να υιοθετούμε…».

Το νέο ΚΕΠ λειτουργεί στο κτίριο  του υπερσύγχρονου εμπορικού κέντρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών  Λάρισας «GAEA Lifestyle Center». Δίπλα ακριβώς υπάρχει άνετο πάρκινγκ 400 θέσεων το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η μεγάλη προσέλευση του κοινού δικαιώνει την επιλογή της νομαρχίας Λάρισας που έδωσε αγώνα για να ιδρυθεί και να λειτουργήσει το δεύτερο αυτό ΚΕΠ, προσφέροντας στους πολίτες εξυπηρέτηση ευρωπαϊκού επιπέδου.

Λειτουργεί καθημερινά σε 12ωρη βάση 8 π.μ. έως 8 μ.μ. αλλά και Σάββατο 8 π.μ. έως 2 μ.μ.

 από Kosmoslarissa

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ