ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Νέο γήπεδο, νέα εποχή…


Η Πέμπτη 13 Μαϊου 2010 προστίθεται πλέον στον κατάλογο των ημερών που αποτελούν σημεία αναφοράς στην ένδοξη 46χρονη ιστορία της ΑΕΛ.

Σε μια λαμπρή βραδιά και με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και προσωπικά ο πρόεδρός της, Κώστας Πηλαδάκης, παρουσίασαν επίσημα το νέο γήπεδο της ομάδας και όλες τις λεπτομέρειες για τις 38 πολυτελείς σουίτες που το κοσμούν και οι οποίες τίθενται πλέον προς διάθεση.


Από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Όλυμπος» του ξενοδοχείου «Larissa Imperial Classical Hotel», (εκεί που πρωτοπαρουσιάστηκε και το πρότζεκ της κατασκευής ενός υπερσύγχρονου γηπέδου) δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, η συγκίνηση, αλλά και οι προσδοκίες για τη δημιουργία μιας ΑΕΛ, η οποία μπαίνοντας το επόμενο φθινόπωρο στο «παλάτι» της, θα δηλώνει αγωνιστικά και οργανωτικά, πρωταγωνίστρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. «ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΘΑ ‘ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΊ», έγραφε άλλωστε το σύνθημα που επιλέχθηκε, όχι τυχαία, να συνοδεύσει την εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Εντυπωσιακή εισαγωγή

Η αυλαία της εκδήλωσης, η οποία στήθηκε εντυπωσιακά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, άνοιξε με την προβολή ενός τρισδιάστατου βίντεο εισαγωγικού περιεχομένου, με αναφορές στην ιστορία και την προοπτική της ΑΕΛ. Φορώντας τα ειδικά γυαλιά τους, οι προσκεκλημένοι είδαν να καλπάζει μπροστά στα μάτια τους το άλογο της ΑΕΛ, ανοίγοντας δρόμο για τους πρωταγωνιστές όλων των μεγάλων στιγμών του απώτερου και πρόσφατου παρελθόντος.



 

 


Τιμή στην ιστορική έδρα

Το καλωσόρισμα και εν γένει τον συντονισμό του προγράμματος ανέλαβε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, υπεύθυνη marketing & δημοσίων σχέσεων κ. Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία αναφέρθηκε κατ’ αρχήν στον επικείμενο αποχαιρετισμό ενός μεγάλου κομματιού της ιστορίας της ομάδας, της ιστορικής της έδρας που ακούει στο όνομα «Στάδιο Αλκαζάρ». Το βίντεο που ακολούθησε σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, καθώς μπροστά από την γιγαντιαία κεντρική οθόνη παρέλασαν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη βυσσινί φανέλα και χάρισαν στους φιλάθλους της ομάδας και στην πόλη της Λάρισας 3 τίτλους, μεγάλους αγώνες και ανείπωτες στιγμές χαράς και ποδοσφαιρικού μεγαλείου.

Εξέλιξη έργου και προοπτική

Το αυθόρμητο χειροκρότημα που τράνταξε τον χώρο, ολοκληρώθηκε όταν στο βήμα ανέβηκε για να προϋπαντήσει και να εξηγήσει τεχνικά το τεράστιο εγχείρημα που λέγεται νέο γήπεδο της ΑΕΛ, ο άνθρωπος που ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Dimand», έχει την ευθύνη των μελετών και της ανάπτυξης του έργου (γηπέδου και εμπορικών χρήσεων) στο σύνολό του.

Ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό της διαδικασίας που προηγήθηκε της κατασκευής, στο μέγεθος και την ποιότητα της επένδυσης, καθώς και στη διάσταση της ανάπτυξης που δίνει η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου νέου γηπέδου στην ομάδα, στην πόλη και κατ’ επέκταση σ’ ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι ένα μαραθώνιο ταξίδι πέντε ετών, το οποίο όμως καταδεικνύει το όραμα ενός ανθρώπου και μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ψυχαγωγία των ανθρώπων όχι μόνο της Λάρισας αλλά και όλης της περιοχής». Δεν δίστασε να αναφέρει μάλιστα ως παράδειγμα την πόλη της Λυών που έγινε γνωστή μέσα από την ποδοσφαιρική ομάδα, να επισημάνει τις δυσκολίες που εμπεριέχει μία τέτοια κίνηση σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές, ενώ αποκάλυψε ότι η εταιρία του ήδη έχει νοικιάσει για τρία χρόνια την σουίτα νο 209… Την ομιλία του κ. Ανδριόπουλου ακολούθησε προβολή βίντεο στο οποίο αποτυπώθηκε η εξέλιξη των εργασιών από τον περασμένο Μάιο, που ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες, μέχρι και σήμερα, που κατασκευαστικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο. Κατέστη δηλαδή αντιληπτή η ταχύτητα με την εξελίσσονται οι εργασίες, αλλά κυρίως, συνειδητοποίησαν άπαντες ότι δεν πρόκειται για έναν μύθο, αλλά για μια πραγματικότητα την οποία θα απολαμβάνουν σύντομα οι φίλαθλοι.


Όραμα και υλοποίηση

Την χαρά της παρουσίασης του νέου γηπέδου όπως θα είναι στην τελική του μορφή (θα αλλάξουν μόνο κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σε χρωματισμού και εξωτερικής διακόσμησης) δεν θα μπορούσε παρά να την έχει ο άνθρωπος που το οραματίστηκε, μαζί με τη νέα εποχή της ΑΕΛ, ο πρόεδρός της Κώστας Πηλαδάκης.Με εμφανή τα έντονα συναισθήματα στο πρόσωπό του, πήρε τον λόγο για να ξεδιπλώσει όλα όσα πέρασε από την ημέρα σύλληψης της ιδέας μέχρι σήμερα, για την πραγματοποίηση μιας επένδυσης που έρχεται σε δύσκολη οικονομικά εποχή να βάλει την ομάδα και την πόλη της Λάρισας σε άλλο επίπεδο. Δεν δίστασε, βέβαια, να εκθέσει και όσα ονειρεύεται να ζήσει με την ομάδα και τον κόσμο της σ’ αυτό το στολίδι, που θα είναι και το πλέον σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας. Μεταξύ άλλων ο Κώστας Πηλαδάκης αφού ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια και αναφέρθηκε στη δουλειά που προσφέρει στην παρούσα φάση αλλά και στο μέλλον η κατασκευή και η λειτουργία του νέου γηπέδου, τόνισε ότι πλέον μπορεί να αλλάξει όλος ο «ψυχαγωγικός χάρτης» της Θεσσαλίας και να αποτελεί το νέο γήπεδο έναν τόπο επίσκεψης για όλο το χρόνο: «Δεν οραματίζομαι μία ΑΕΛ που να είναι ικανοποιημένοι με τρεις τίτλους σε μία 20ετία. Θέλω πολλά περισσότερα…», ενώ έκλεισε την αναφορά του επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω ένα όνειρο και πιστεύω να έχετε και εσείς το ίδιο με μένα»…

Η παρουσίαση

Ο επίλογος της ομιλίας του κ. Πηλαδάκη ήταν ταυτόχρονα και το… σύνθημα για να «πέσει» στην οθόνη το υψηλής τεχνολογίας βίντεο της παρουσίασης του νέου γηπέδου και των σουιτών, στο οποίο το πάντρεμα ζωντανών και εικονικών πλάνων ήταν μοναδικό, μεταφέροντας στον καθένα τη διάθεση να ονειρευτεί τον εαυτό του στον χώρο. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό δημιούργημα, που ξεναγεί τον «επισκέπτη» στην οπτική, τις δυνατότητες και την ατμόσφαιρα του νέου γηπέδου της ΑΕΛ και το οποίο μπορούν να απολαμβάνουν πλέον όλοι οι επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ (www.ael1964.gr ή www.ael.gr).

Πέρα από εξωτερικό κι εσωτερικό χώρο, την επιβλητική είσοδο, την reception, τους εσωτερικούς διαδρόμους, το εσωτερικό της σουίτας και το bar – restaurant, καταδείχθηκε η εντυπωσιακή οπτική απ’ οποιαδήποτε γωνία των κερκίδων, ενώ δόθηκαν και χρηστικές πληροφορίες όπως χωρητικότητα, αριθμός θέσεων parking, εστίασης, χώρων υγιεινής κτλ. - Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους παριστάμενους μοιράστηκε υλικό από την παρουσίαση γηπέδου και σουίτας, η οποία τίθεται από σήμερα προς διάθεση. Λεπτομέρειες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να πληροφορείται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανοίγοντας την εισαγωγική της σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ