ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Στο 3,8% η ψαλίδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ

Παγίωση του προβαδίσματος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταδεικνύει μια ακόμα δημοσκόπηση, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές πιθανώς τον Σεπτέμβριο σε περίπτωση που η χώρα μπει οριστικά στη δίνη της μεγάλης οικονομικής κρίσης.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για τον Ελεύθερο Τύποτης Κυριακής, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 3,8% (από 3,9% τον προηγούμενο μήνα) συγκεντρώνοντας 33,1% έναντι 29,3% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,7%, ο ΛΑΟΣ με 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,7.

Το ΠΑΣΟΚ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών, λαμβάνοντας 32,1% έναντι 29,3% του κυβερνώντος κόμματος. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,4%, το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 5,9% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,8%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος συγκεντρώνει 39,5% έναντι 34,9% του Γ. Παπανδρέου.

ΠΑΣΟΚ

«Η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο παγιώνεται αλλά ήδη από τώρα, δίχως προκήρυξη εκλογών το ΠΑΣΟΚ αγγίζει την αυτοδυναμία. Πράγμα που σημαίνει ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας» σχολίασε ο Ανδ. Λοβέρδος.

ΛΑΟΣ

«Εμείς έχουμε σύνεση και βάζουμε πλάτη στην Ελλάδα και όχι στην κυβέρνηση όπως στρεβλά κάποιοι αναφέρουν», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας ότι «ο Ελληνικός λαός κουράστηκε από τις συνεχείς δημοσκοπήσεις που καταδεικνύουν τη χρεοκοπία του δικομματισμού και του παλαιοκομματισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ