ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Συλλήψεις για παρενόχληση αεροσκαφών στην Κύπρο

Η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς που υπηρετούν τη θητεία τους στον κυπριακό στρατό, ως υπόπτους για παρενόχληση αεροσκαφών με συσκευές λέιζερ. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από πληροφορίες που έδωσε πολίτης της Λάρνακας.
"Καταφέραμε να εντοπίσουμε τα σημεία από τα οποία οι νεαροί χρησιμοποιούσαν τα λέιζερ και προχωρήσαμε στη σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων, αξιοποιώντας τις πληροφορίες" δήλωσε ο κ. Καρατζιάς, αναφέροντας ότι η χρήση λέιζερ φαίνεται να γινόταν από ένα ή δύο στρατόπεδα και πρόσθεσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται.
Ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούσαν δεν ανήκουν στην Εθνική Φρουρά, αλλά πωλούνται στην αγορά και έχουν το μέγεθος πέννας. Ο κύριος Καρατζιάς χαρακτήρισε "εγκληματική" την παρενόχληση των αεροσκαφών με λέιζερ, διότι το φως τους είναι εκτυφλωτικό και καλύπτει ολόκληρο το πιλοτήριο, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να αντιμετωπίζει προβλήματα στη διαδικασία προσγείωσης.
"Μπορούσε να είχαμε αεροπορική τραγωδία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Καρατζιάς, τονίζοντας ότι το φαινόμενο αυτό πρέπει να εκλείψει. Είπε επίσης ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πύργο Ελέγχου και τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να παταχθούν οι εγκληματικές αυτές ενέργειες. Αργότερα σήμερα οι τέσσερις ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ