ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Σοκ στον όμιλο της Εθνικής


Οι πληροφορίες για στημένο παιχνίδι προκαλούν… σεισμικές δονήσεις στον όμιλο της Εθνικής! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «Sovietsky Sport», η FIFA είναι έτοιμη να ερευνήσει καταγγελίες ότι ο αγώνας ανάμεσα στην Μολδαβία και την Ελβετία, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2010, ήταν στημένος!
Σοκ στον όμιλο της Εθνικής

Όπως αναφέρεται, η Ενωση Ρωσικών Πρακτορείων ειδοποίησε άμεσα τον αρμόδιο εποπτικό οργανισμό της Παγκόσμια Ομοσπονδίας όταν διαπιστώθηκε ότι μεγάλα ποσά, που έφτασαν συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ, τοποθετήθηκαν στο «διπλό» της Ελβετίας στο Κισινάου και συγκεκριμένα στο σκορ 0-2, με το οποίο έληξε τελικά η αναμέτρηση χάρη σε γκολ του Φερνάντες στο 93’!

Επίσης, τονίστηκε ότι ακόμα κι όταν μέσα σε δύο ώρες η απόδοση έπεσε από 1,80, που ήταν αρχικά, σε 1,27, τα πονταρίσματα συνεχίστηκαν, ενώ πολλοί από τους «παίκτες» ήταν από το εξωτερικό.

Εκπρόσωπος του εποπτικού οργάνου Early Warning System, που εγκαινιάστηκε το 2007 από τη FIFA για να ελέγχει ανάλογες καταγγελίες, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να απορρίψει τις φήμες. Ωστόσο το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σεπ Μπλάτερ ζήτησε να ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τους αγώνες του Σαββάτου, Ελλάδα και Ελβετία βρέθηκαν ισόβαθμες στην κορυφή του 2ου ομίλου με 10 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ