ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Υπεγράφη η σύμβαση για την 4η κυψέλη του ΧΥΤΑ

Τη σύμβαση για την τέταρτη κυψέλη του Χώρου Υγειονομικής Ταφής της Λάρισας υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κ. Τζανακούλης με τον εκπρόσωπο της μειοδότριας εταιρείας «Καρκανιάς – Τεχνολογία Περιβάλλοντος» κ. Απ. Καρκανιά.

Υπεγράφη η σύμβαση για την 4η κυψέλη του ΧΥΤΑ Κύριος του έργου είναι ο ΦΟΔΣΑ και φορέας κατασκευής του ο δήμος Λαρισαίων, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από τις επιχορηγήσεις του Ενιαίου Φορέα και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι ένας χρόνος (365 ημερολογιακές ημέρες) με τη σχετική προθεσμία να ξεκινά από χθες, ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, όπως περιγράφεται από τη σύμβαση, για τη μελέτη και την εκτέλεση ανέρχεται στα 3,74 εκατ. ευρώ, ενώ μετά τις σχετικές εκπτώσεις του διαγωνισμού, διαμορφώνεται στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Θ. Μάνος και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας Περιβάλλοντος του δήμου Λαρισαίων Μ. Βαλακώστας.

από Kosmoslarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ