ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Παραμένουν κρατούμενοι δύο θεσσαλοί

Επέστρεψαν σήμερα στην Αθήνα έξι από τους Έλληνες, οι οποίοι συμμετείχαν στη νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας κι επέβαιναν στα πλοία «Σφενδόνη» και «Ελεύθερη Μεσόγειος».

Παραμένουν κρατούμενοι δύο θεσσαλοί O Λαρισαίος Δημήτρης Γελαλής – πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου είναι μεταξύ των Ελλήνων που έφθασαν σήμερα το πρωί με ειδική πτήση από το Ισραήλ όπου και κρατούνταν μετά την επιχείρηση ισραηλινών στρατιωτών κατά του «στόλου της ελευθερίας» που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Στο μεταξύ, την απέλαση των 663 ακτιβιστών εντός των επόμενων 48 ωρών ανακοίνωσε το Ισραήλ. Μεταξύ τους είναι οι 31 Έλληνες και συγκεκριμένα οι δύο Θεσσαλοί ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παναγιώτης Πολίτης και η Λαρισαία Αφροδίτη Θραβάλου.

Όπως μετέδωσαν ελληνικά και ξένα δίκτυα μεταξύ των ακτιβιστών υπάρχουν και 16 άτομα, τα οποία αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία τους στις ισραηλινές αρχές.

Το μεσημέρι μέλη της τοπικής Επιτροπής Πρωτοβουλίας Λάρισας, σε συνέντευξη τύπου, καταδίκασαν τα γεγονότα και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες και ειδικότερα στον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτρη Γελαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ