ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Τρεις Θεσσαλοί αιχμάλωτοι στη Γάζα

Παγκόσμιο το ενδιαφέρον για την αιματηρή επίθεση των Ισραηλινών στα πλοία των ειρηνιστών με την βοήθεια για τους δυστυχείς Παλαιστίνιους.

Τρεις Θεσσαλοί αιχμάλωτοι στη Γάζα Όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Ένα καράβι για τη Γάζα»,στη λίστα με τα ονόματα που είναι στην ελληνική αποστολή, ανάμεσά τους βρέθηκαν και τρεις Θεσσαλοί.

Το σύνολο των ονομάτων των επιβαινόντων έχει ως εξής:

Φορτηγό «Ελεύθερη Μεσόγειος»:
Ζαχαρίας Στυλιανάκης, Εμμανουήλ Κληρονόμος, Νεκτάριος Χρυσοχοΐδης, Γεώργιος Μισεμικές, Μιχάλης Γρηγορόπουλος, Νικόλαος Μπόλος, Ευγενία Γασπαράτου, Αικατερίνη Θεοχαροπούλου, Γεώργιος Καρατζάς, Ιωάννης Καρυπίδης, Νικόλαος Κοσματόπουλος, Ηλίας Λάμπρου, Εμμανουήλ Μαθιουλάκης, Ανρέας – Μάριος Μουστάκας, Αριστείδης Παπαδοκωστόπουλος, Ευάγγελος Πισσίας
, Παναγιώτης Πολίτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πολυάνθης Συγγελάκης, Αθανάσιος Τζιούμπας, Μιχάλης Τικτόπουλος και Μαρία Ψαρά.

Επιβατηγό «Σφενδόνη»:
Θεόδωρος Μπούκας, Πέτρος Παπακινός, Απόστολος Παπαδημητρίου, Σπυρίδων Αυγήρης, Νικόλαος Βαλκάνος, Δημήτρης Γελαλής πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Παραρτήματος Θεσσαλίας, Αικατερίνη Κιτίδη, Δήμητρα Κυρίλλου, Γιώργος Λιερός, Αφροδίτη Θραβάλου από τη Λάρισα και Χρήστος Τσιγαρίδας.

Επιβατηγό «MaviMarmara»:
Δημήτρης Πλειώνης, Αριστείδης – Κυριάκος Χατζηστεφάνου.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχει και μεταφέρει την τεχνογνωσία της η Μ.Κ.Ο «Μηχανικοί της Γης», με έδρα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μια ομάδα κατασκευαστών πήλινων σπιτιών από τη Λάρισα.

Τα πληρώματα των ελληνικών πλοίων μέχρι αργά χθες βράδυ κρατούνταν ως αιχμάλωτοι....

Τη συμπαράστασή της στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό, στα πληρώματα του στόλου της Ελευθερίας και της ΜΚΟ «Ένα καράβι για τη Γάζα», καθώς και τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δολοφονηθέντων εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.

Παράλληλα, ως βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του ΣΥΝ Λάρισας, εξέφρασε την αμέριστη ανησυχία της και την ευχή της να επιστρέψουν γρήγορα πίσω όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, μεταξύ αυτών και το μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΝ και πρόεδρος του 7ου ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Δημήτρης Γελαλής, που συμμετείχε ως μέλος του πληρώματος του «Σφενδόνη», ένα από τα πλοία που βρέθηκαν στο στόχαστρο των Ισραηλινών στρατιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ