ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Με όπλο στο σχολείο 5χρονος

Σοκ στο Ζεφύρι, όταν η διευθύντρια του τοπικού παιδικού σταθμού, ειδοποίησε την αστυνομία, πως στην τσάντα ενός 5χρονου μαθητή, βρίσκονται κρυμμένα όπλο και σφαίρες!
Το παιδάκι τρομαγμένο δεν έλεγε τίποτε στους αστυνομικούς που έφθασαν στον παιδικό σταθμό αλλά το πιθανότερο είναι, πως το όπλο κρότου και τις σφαίρες τα τοποθέτησε στην τσάντα ο πατέρας του πριν φύγει από το σπίτι, για να μην τα βρει η αστυνομία που διεξάγει έρευνες στην περιοχή.
Ο πατέρας του 5χρονου αγοριού αναζητείται, ενώ από την αστυνομία έχουν ελεγχθεί 22 κάτοικοι του Ζεφυρίου και έχουν προσαχθεί πέντε, με διάφορες κατηγορίες, ανάμεσα σε αυτές και παράνομη οπλοκατοχή.
Σημειώνεται πως το παιδάκι δεν είναι Ρομά και το σπίτι του ελέγχθηκε όπως και πολλά άλλα, στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που το πρωί της Παρασκευής, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι 8χρονο κοριτσάκι που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του στο Ζεφυρι.
Οι γονείς του δεν άκουσαν πυροβολισμό, είδαν όμως ξαφνικά το παιδάκι να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος. Όταν είδαν ότι έχει τραύμα στο κεφάλι, ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο το μετέφερε επειγόντως στο νοσοκομείο. Είχε δεχθεί την αδέσποτη σφαίρα πάνω από το αριστερό αυτί, αλλά μετά από πολύωρη επέμβαση που κράτησε έως τα ξημερώματα της Κυριακής, διέφυγε τον κίνδυνο.
Εκτοτε η αστυνομία, διεξάγει επιχείρηση για να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη, σε μία περιοχή που το πρόβλημα της παράνομης οπλοφορίας και των περιστατικών βίας, είναι έντονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ