ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ξεκινάνε οι προβολές στο θερινό σινεμά (πρόγραμμα)

Με την ταινία «Στην άκρη του νήματος» του Μάρτιν Κάμπελ, ξεκινά τη λειτουργία του την Δευτέρα 7 Ιουνίου, ο θερινός κινηματογράφος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων στο χώρο του «Μύλου», μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Ξεκινάνε οι προβολές στο θερινό σινεμά 
(πρόγραμμα) Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων φέτος το καλοκαίρι θα προβάλει  ταινίες με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική που θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κινηματογραφόφιλου.

Από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται στο θερινό κινηματογράφο, στο «Μύλο του Παπά», με ώρες προβολών από τον Ιούνιο έως 15 Αυγούστου στις 10 μ.μ. και από 17 Αυγούστου έως τον Σεπτέμβριο στις 9.30 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ.

Πρόγραμμα προβολών

 


 

Ιούνιος
7-11 Ιουνίου: Στην άκρη του νήματος(Edge of Darkness), του Μάρτιν Κάμπελ
με τους Μελ Γκίμπσον και Ρέι Γουίνστοουν.
14-18 Ιουνίου:Ψυχή βαθιά, του Παντελή Βούλγαρη με τους Γιώργο Αγγέλκο και Χρήστο Καρτέρη.
21-25 Ιουνίου: AGORA, του Alejandro Amenabar με τους Rachel Weisz, Max Minghella, Oscar Isaac και Michael Lonsdale.
28 Ιουνίου-2 Ιουλίου Ραγισμένες αγκαλιές(Los Abrazos Rotos) του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τους Λουί Ομάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Μπλάνκα Πορτίγιο, Χοσέ Λουί Γκομέζ, Ταμάρ Νόβας και Ρουμπέν Οτσαντιάνο.

Ιούλιος
5-9 Ιουλίου: Ένας ονειρεμένος γάμος(Easy Virtue) του Στέφαν Έλιοτ με τους Τζέσικα Μπίελ, Κόλιν Φερθ και Κριστίν Σκοτ Τόμας.
12-16 Ιουλίου: Γερόλυκοι(Old dogs) του Γουόλτ Μπέκερ με τους Τζον Τραβόλτα, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Κέλι Πρέστον.
19-23 Ιουλίου: Sherlock Holmes του Γκάι Ρίτσι με τους Ρόμπερτ Νταόυνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ, Κέλι Ράιλι, Τζέιμς Φοξ και Έντι Μάρσαν.
26-30 Ιουλίου: Η νήσος, του Χρήστου Δήμα με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστάνη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Αύγουστος
2-6 Αυγούστου: Δύο έρωτες(Two lovers) του Τζέιμς Γκρέι με τους Χοακίν Φίνιξ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Βινέσα Σο, Ελίας Κοτέας και Ιζαμπέλα Ροσελίνι.
9-13 Αυγούστου: I love Καρδίτσα, του Στράτου Μαρκίδη με τους Κώστα Αποστολάκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Γερασιμίδου και Μιχάλη Ιατρόπουλο.
16-20 Αυγούστου: Αόρατος Συγγραφέας(The ghost writer), του Ρομάν Πολάνσκι
με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πιρς Μπρόσναν, Κιμ Κατράλ, Ολίβια Ουίλιαμς, Τομ Ουίλκινσον και Τίμοθι Χάτον.
23-27 Αυγούστου: Η γυμνή αλήθεια(The ugly truth), του Ρόμπερτ Λούκετιτς
με τους Κάθριν Μέιγκλ, Τζέραρντ Μπάτλερ και Σέριλ Μάινς.
30 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου: Κι αν σου κάτσει(Whatever works), του Γούντι Άλεν
με τους Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Κρίστεν Τζόνστον, Άνταμ Μπρουκς, Εντ Μπίγκλεϊ Τζ., Πατρίτσια Κλάρκσον και Λάρι Ντέιβιντ.

Σεπτέμβριος
7-11 Σεπτεμβρίου: Πληγές του φθινοπώρου (Guz Sancisi-Pains of Autumn) της Τομρίς Γκιριτλίογλου με τους: Μουράτ Γιλντιρίμ, Μπερέτ Σαάτ και Οκάν Γιαλαμπίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ