ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Θύμα της κρίσης η Γιορτή Μουσικής

Η Γιορτή της Μουσικής στη Λάρισα δεν θα υλοποιηθεί φέτος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διοργανωτών. Η οικονομική κρίση ακυρώνει τη φετινή γιορτή καθώς 13 πόλεις του δικτύου δήλωσαν αδυναμία διοργάνωσης των εκδηλώσεων.


Θύμα της κρίσης η Γιορτή ΜουσικήςΤο Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου που συντόνισε την όλη προσπάθεια και φέτος με ανακοίνωσή του δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως σε μια πόλη σαν τη Λάρισα, «ένας τέτοιος θεσμός δεν βρήκε για άλλη μια φορά την απαραίτητη υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λάρισα εντάχθηκε στο δίκτυο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, μετά από πρωτοβουλία ιδιωτικών φορέων πολιτισμού της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι για ένα τριήμερο, σε πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης, περισσότεροι από 250 καλλιτέχνες και 45 μουσικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση που γνώρισε ποτέ η πόλη μας.

Ελπίζουμε οι συντελεστές της γιορτής να μην το βάλουν κάτω και του χρόνου η γιορτή να ξαναζωντανέψει μουσικά την πόλη μας. 

από Kosmoslarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ