ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ενας σεισμολόγος τρομοκρατεί τη Νότια Αφρική

Μαζί του δεν τα βάζει κανείς. Ο σεισμός πάντα τρομάζει κι ένα σεισμολόγος μπορεί να σκορπίσει τον πανικό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ο σεισμολόγος Dr. Κρις Χάρτναντι θεωρεί δεδομένο ότι η Νότια Αφρική θα πληγεί από έναν μεγάλο σεισμό και δεν αποκλείει αυτό να συμβεί στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ένας ειδικός έχει προβλέψει ότι η Νότια Αφρική είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πληγεί από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, και, θα μπορούσε απεργία κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του φετινού καλοκαιριού.
Ο Χάρτναντι θεωρεί ότι το Ντέρμπαν -στο οποίο θα μείνει και η Εθνική μας- και το Κέιπ Τάουν είναι η περιοχές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.
Το θέμα απασχολεί τους Αγγλους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Αλγερία στις 18 Ιουνίου στο Κέιπ Τάουν.
Ο Χάρτναντι πιστεύει ότι οι τεκτονικές πλάκες του φλοιού της δραστηριοποιούνται σε ένα ρήγμα, το οποίο αποτελεί απειλή για τη Νότια Αφρική.
“Ενας μεγάλος σεισμός στην περιοχή είναι αναπόφευκτος”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Είναι λογικό διότι αρκετές περιοχές της Αφρικής επηρεάζονται από το ρίγμα που εντοπίζεται στην Ανατολική Αφρική. Το θέμα δεν είναι αν, αλλά πότε”, προσθέτει και ασχολείται με τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας μεγάλος σεισμός”.
www.pamemundial.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ