ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

«Κέρδισε» Αθηναίους και... Λαζόπουλο το Φεστιβάλ Πηνειού


ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Με αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας αλλά και περίπτερο, κλόουν και προσφορά παραδοσιακής πίτας στην οδό Ερμού, στο Σύνταγμα, ο Δήμος Λαρισαίων κορύφωσε χθες την εκστρατεία προβολής του 10ου Φεστιβάλ Πηνειού.
Από νωρίς χθες το πρωί, ο δήμος Λαρισαίων έστησε στο κέντρο της Αθήνας περίπτερο, στο οποίο μοιραζόταν το πρόγραμμα και η πρόσκληση για το φεστιβάλ καθώς επίσης και παραδοσιακές πίτες από μέλη γυναικείων συνεταιρισμών. Παράλληλα, καθηγητές εικαστικών τεχνών προσέφεραν χάρτινα διακοσμητικά βραχιόλια στους Αθηναίους και κλόουν προσέφερε δημιουργίες με μπαλόνι.
Στο περίπτερο, το οποίο στήθηκε για 5η χρονιά στην Αθήνα, βρέθηκαν η υπεύθυνη για το Φεστιβάλ κ. Βάσω Οικονόμου, ο υπεύθυνος για τις ομάδες εργασίας κ. Άρης Γαλάτος, στελέχη του δήμου, πρόσκοποι, μέλη από τις Λέσχες Πολιτισμού και το Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας καθώς επίσης και από το γραφείο για τους Μεσογειακούς Αγώνες.
Με φόντο το περίπτερο η κ. Βάσω Οικονόμου μίλησε για το Φεστιβάλ σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ χθες το βράδυ εμφανίστηκε και στη δημοφιλή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι».
Σημειώνεται ότι όσοι Αθηναίοι πέρασαν χθες από το περίπτερο επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Φεστιβάλ Πηνειού και ιδίως το αθλητικό χωριό, το πάρκο ανακύκλωσης, το φεστιβάλ γκράφιτι, το ροκ φεστιβάλ με νεανικά σχήματα, την κηποτεχνία, τις ενότητες για το περιβάλλον αλλά και τα άτομα με αναπηρία.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ