ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Στους δρόμους η εκπαιδευτική κοινότητα

Το πρώτο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα στα Προπύλαια, ανήμερα της επετείου των 18 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.
Μαθητές, φοιτητές και πανεπιστημιακοί θα συγκεντρωθούν στο σημείο στις 12:00 το μεσημέρι, από όπου θα ξεκινήσει η πορεία προς τη Βουλή. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ, που κήρυξε στάση εργασίας από τις 12:00.
Στο Πολεμικό Μουσείο αποφάσισαν να συγκεντρωθούν εργαζόμενοι και φοιτητές που στηρίζουν την ΚΝΕ, από όπου θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.
Στην Θεσσαλονίκη αύριο στις 12:00 θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις. Οι φοιτητές θα ξεκινήσουν από την Πολυτεχνική σχολή στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ καθηγητές, πανεπιστημιακοί και εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν από το άγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα. Οι δύο πορείες θα ενωθούν και στη συνέχεια θα κινηθούν μαζί προς το κέντρο της πόλης.
Από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τη λήξη των κινητοποιήσεων, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.
Νέος γύρος καταλήψεων
Έκκληση απευθύνουν οι πρυτάνεις στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να συμβάλλουν στη διασφάλιση της τάξης εντός των ιδρυμάτων, για να αποφευχθούν τα έκτροπα της προηγουμένης χρονιάς.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μετσοβίου Πολυτεχνείου καλεί πανεπιστημιακούς και φοιτητές του ιδρύματος να προσέλθουν σήμερα στο ιστορικό κτίριο για να περιφρουρήσουν το άσυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ