ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αεροπλάνο κατέπεσε σε ποτάμι της Νέας Υόρκης

Πατήστε εδώ και δείτε live CNN

Αεροσκάφος Airbus Α320 κατέπεσε στα παγωμένα νερά του ποταμού Χάντσον της Νέας Υόρκης με περισσότερους από 154 επιβαίνοντες, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Σωστικές λέμβοι και επιβατικά πλοία βρίσκονται κοντά στο αεροπλάνο και προσπαθούν να το ρυμουλκήσουν. Οι επιβαίνοντες, που στέκονταν στα φτερά του, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και οι περισσότεροι είναι σώοι και αβλαβείς. Τέσσερις επιβάτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας.

Ωστόσο το αεροσκάφος, εξακολουθεί να βρίσκεται στα νερά, όπως ανέφερε ένας από αυτούς μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε πτήση από το αεροδρόμιο Λαγκουάρντια προς την πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, έχει μερικώς βυθιστεί.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου δεν έχουν διευκρινιστεί. Ωστόσο, η Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, εξετάζει το ενδεχόμενο, σμήνος πουλιών να χτύπησε στους κινητήρες του αεροσκάφους. Αυτή την εκδοχή υποστηρίζουν και πολλοί αυτόπτες μάρτυρες.

Πάντως, η πτώση του αεροσκάφους στον ποταμό Χάντσον δεν σχετίζεται με τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ