ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Μηχανή αναζήτησης :Spyder.gr


To spyder.gr είναι μηχανή αναζήτησης για προϊόντα, η μόνη μηχανή αναζήτησης που συλλέγει τα προϊόντα αυτόματα από οποιοδήποτε site χωρίς καμμία ανθρώπινη παρέμβαση. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που μηχανές αναζητησης όπως το Google συλλέγουν την πληροφορία τους. Έτσι περιέχει προϊόντα οποιουδήποτε είδους και κατηγορίας, καινούργια, μεταχειρισμένα, δημοπρασίες, ενοικιαζόμενα ...

Η λέξη προϊόντα δεν είναι αρκετή να περιγράψει οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο spyder.gr καθώς μπορεί κανείς να βρεί και οικόπεδα, σπίτια διαμερίσματα, πλοία, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, υπηρεσίες και πολλά άλλα πράγματα που δεν αγοράζονται απλά με μια πιστωτική κάρτα κάνοντας ένα κλικ (μια απλή αναζήτηση για διαμέρισμα με θέση parking η για ένα ιδιωτικό νησί ή για ένα yacht θα εξηγήσει καλύτερα τα παραπάνω!)

Το συμπέρασμα είναι οτι στο spyder.gr μπορεί κανείς να αναζητήσει από τα πιο κοινά πράγματα μέχρί οτιδήποτε δεν θα σκεφτόταν να αναζητήσει στο internet μέχρι σήμερα. Οτιδήποτε κι αν ψάχνει κανείς δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί που και πώς θα το βρεί, εφόσον υπάρχει στο Internet.

Το spyder.gr προς το παρόν συλλέγει προϊόντα και προσφέρει αναζήτηση μόνο στην Ελλάδα. Γρήγορα ωστόσο θα ξεκινήσει την συλλογή από το παγκόσμιο Internet χωρίς κανέναν περιορισμό και επίσης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους χρήστες του παγκόσμιου ιστου.
  • Η Spyder είναι μια μηχανή αναζητησης, η οποία ανιχνεύει χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση αντικείμενα που εμφανίζονται με τιμή στον ελληνικό ιστοχώρο και προσφέρονται προς πώληση (καινούργια και μεταχειρισμένα), ενοικίαση ή προβολή.
  • Η Spyder δεν χειρίζεται μόνο τις συνηθισμένες μορφές καταστημάτων, αλλά επεκτείνεται και σε κάθε πιθανή μορφή online καταστήματος, όπως μεσιτικά γραφεία, υπηρεσίες ενοικιάσεων, παροχή υπηρεσιών κτλ χωρίς να απαιτεί οποιαδήποτε προσπάθεια από τη μεριά των καταστημάτων, για την εισαγωγή του περιεχομένου τους ή την διατήρησή της ενημερότητάς του.
  • Χάρη στον ανεξάρτητο απο ανθρώπινη παρέμβαση τρόπο συλλογής των πληροφοριών, ο όρος αντικείμενα είναι τόσο ευρύς όσο και το εύρος των προσφερόμενων αγαθών στον ελληνικό ιστοχώρο.
  • Η Spyder δεν δέχεται σε καμμία περίπτωση λίστες από εμπόρους ούτε οποιαδήποτε παρέμβαση στα αντικείμενα που καταχωρούνται.
  • Εκτός από την καταχώρηση καινούργιων αντικειμένων, η Spyder ενημερώνει τα ήδη καταχωρημένα αντικείμενα έτσι ώστε να υπάρχει συνεχώς η καλύτερη δυνατή αντιστοιχία μεταξύ των πληροφοριών που παρέχει και των πληροφοριών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα προέλευσης κάθε αντικειμένου.
  • Τα αποτελέσματα των αναζητήσεων των χρηστών στην Spyder, εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τις παραμέτρους κάθε αναζήτησης. Η Spyder δεν δέχεται οποιαδήποτε είδους παρέμβαση στα αποτελέσματα των αναζητήσεων εκτός από τις παραμέτρους του χρήστη (δεν δέχεται για παράδειγμα παρεμβάσεις που θα επηρεάσουν τα αποτελέσματά της υπέρ συγκεκριμένων εμπόρων.
  • Η Spyder θα επεκτείνει την αναζήτησή της στον παγκόσμιο ιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Λάρισα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΛΑΡΙΣΑ